Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajat

Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajien koulutus suunniteltiin osana Invalidiliiton ESKEH-projektia (Rakennetun ympäristön arviointimenetelmän ja kartoituslomakkeen kehittäminen). 

Koulutukset aloitettiin vuonna 2010 Invalidiliiton ja Metropolia amk:n yhteistyönä. Kurssi oli pilotti ja sen kokemuksia hyödynnettiin seuraavan kurssin järjestämisessä. Sekin toteutettiin Invalidiliiton ja Metropolia amk:n yhteistyönä vuonna 2011. 

Tällä hetkellä rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajan peruskurssia järjestetään kolmessa ammattikorkeakoulussa: 

Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta, niin ole yhteydessä suoraan yllä oleviin oppilaitoksiin tai ESKEen.


Hae kartoittajaa


Etsitkö esteettömyyskartoittajaa läheltäsi? Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajarekisterissä olevat henkilöt ovat saaneet ESKEH-pohjaisen koulutuksen ammattikorkeakoulussa tai he ovat muulla keinoin osoittaneet pätevyytensä tehtävään.

Tiedot käsittävät henkilön nimen, paikkakunnan sekä yhteystiedot (puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen) sekä mahdollisen yrityksen nimen. Tiedot ovat kartoittajien itsensä antamat eikä ESKE vastaa tietojen oikeellisuudesta. ESKE ei myöskään vastaa yksittäisen kartoittajan työstä.


Liity rekisteriin – ilmoita tietosi


Oletko kouluttautunut rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajaksi? Esteettömyyskeskus ESKE kokoaa tietoja Suomessa toimivista rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajista, jotta kartoitusta tarvitsevat tahot löytäisivät heidät ja jotta kartoittajien ammattikunta tulisi laajemmin yleiseen tietoon.

Koska oppilaitokset eivät voi luovuttaa tietoja kurssin suorittaneista käyttöömme, pyydämme, että käyt itse antamassa tietosi rekisteriimme tällä lomakkeella. Luvallasi laitamme tiedot myös verkkosivustollemme. 

Rekisteriseloste:
  1. Rekisterinpitäjä on Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE, edustajana Marika Nordlund, puh 09 613 191 tai marika.nordlund@invalidiliitto.fi.
  2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on koota yhteen paikkaan tiedot koulutetuista rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajista, jotta kartoituksia tarvitsevat tahot saisivat heistä tiedon. ESKE käyttää tietoja myös informoidakseen alan koulutustilaisuuksista, kartoitustyökaluista jne.
  3. Rekisteriin kootaan rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajien itse ilmoittamat tiedot: nimi, yhteystiedot sekä tiedot oppilaitoksesta ja valmistumisvuodesta.
  4. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.
  5. Rekisterin tietoihin pääsevät käsiksi ESKEn työntekijät.

Tiedoksi: 
Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajan peruskurssi = The accessibility audit of the built environment, basic course

Sivun alkuun